Καθιστική και σιωπηρή διαμαρτυρία από το πέταλο στον Παναθηναϊκό

Καθιστική και σιωπηρή διαμαρτυρία από το πέταλο στον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Καθιστική και σιωπηρή διαμαρτυρία από το πέταλο στον Παναθηναϊκό

bet365

Μετά τον αποκλεισμό-ντροπή από την Καμπάλα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μια πρωτότυπη κίνηση για να δείξουν την δυσαρέσκεια τους.

Μετά την οργή της Πέμπτης και τα μηνύματα που έστειλαν στο Κορωπί στην προπόνηση του Σαββάτου για τον απολεισμό-ντροπή από την Καμπάλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειξαν και με έναν διαφορετικό τρόπο την δυσαράσκεια τους στους ποδοσφαιριστές και τον Γιάννη Αναστασίου. Κανείς στο πέταλο δεν σηκώθηκε από την θέση του ούτε στιγμή ενώ η... καθιστική διαμαρτυρία συνδυάστηκε και με την έλλειψη συνθημάτων.

Ακόμη και το γκολ του Καρέλη λίγοι ήταν εκείνοι που το πανηγύρισαν...

Η διαμαρτυρία σταμάτησε μόνο στο 88' και ενώ το σκορ είχε φτάσει στο 4-0. Όλοι σηκώθηκαν στο πέταλο, έκανα χέρια , φώναξαν «ΠΑΟ, ΠΑΟ, ΠΑΟ» και συνέχισαν με το «ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13» και τον ύμνο του συλλόγου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα