«Κοντά σε deal με Μαρικά ο ΠΑΟΚ»

«Κοντά σε deal με Μαρικά ο ΠΑΟΚ»

«Κοντά σε deal με Μαρικά ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Σιπριάν Μαρικά σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ρουμανία πλησιάζει στο deal με την ομάδα του ΠΑΟΚ!
Ο έμπειρος επιθετικός με βάση την ενημέρωση του Gazzetta.gr από την Ρουμανία είναι ιδιαίτερα κοντά σε συμφωνία με τον δικέφαλο του Βορρά. Από το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαιώνεται αυτή η πληροφορία ενώ προκύπτει πως η πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή για τα δεδομένα του. Έχει διαρρεύσει ήδη και η πληροφορία πως θα ταξιδέψει σήμερα Κυριακή για την Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά αύριο Δευτέρα την συμφωνία!
Για τον Σιπριάν Μαρικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ένα δυνατό και μεγάλο όνομα με πολύ κόσμο στο πλευρό της ενώ παίζει στο Europa League, αποτελώντας ένα έξτρα κίνητρο. Ο 29χρονος διεθνής Ρουμάνος επιθετικός πριν βρεθεί στην Κόνιασπορ και την Τουρκία είχε παίξει σε Σαχτάρ, Στουτγκάρδη και Χετάφε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα