Ρόμα και Λεβερκούζεν για Κασάμι

Ρόμα και Λεβερκούζεν για Κασάμι

bet365

Στο κόλπο για τον Κασάμι και η Ρόμα, που μπαίνει... σφήνα στην Λεβερκούζεν για τον Ελβετό, που έτσι και αλλιώς είναι φευγάτος από τον Ολυμπιακό.

Ακόμα έναν παίκτη του Ολυμπιακού έχει στο στόχαστρό της η Ρόμα, η οποία, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, ψάχνει την περίπτωση του Πατίμ Κασάμι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «gianlucadimarzio.com», οι δευτεραθλητές Ιταλίας μπαίνουν σφήνα στην Λεβερκούζεν και θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ελβετό διεθνή μέσο, έχοντας ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους «ερυθρόλευκους». Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται σε λίγο περισσότερο από 24 ώρες, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, με τις σχέσεις Ολυμπιακού και Ρόμα να παίξουν, ίσως, τον ρόλο τους.

Σε απόδοση 2.70 προσφέρεται στη Mybet το ενδεχόμενο να μην δεχτεί γκολ η Ρόμα από τη Γιουβέντους στο επερχόμενο ματς της Serie A.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα