Φορτισμένη Κυριακή στη Λεωφόρο...

Κώστας Ζάλιαρης
Φορτισμένη Κυριακή στη Λεωφόρο...

bet365

Μετά τον αποκλεισμό – ντροπή, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο πέρα από τη νίκη σήμερα κόντρα στην Καλλονή. Στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μήνυμα έχει σταλεί από πρόεδρο, διοίκηση και κόσμο στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την υπόλοιπη χρονιά. Το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός και μέχρι κάποιο σημείο μπορεί να θεωρηθεί και εξιλέωση για τη μαύρη νύχτα της περασμένης Πέμπτης με τον αποκλεισμό από την Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν.

Οι «πράσινοι», δέχθηκαν το Σάββατο επίσκεψη από οπαδούς της ομάδας στο Κορωπί, τους άκουσαν να τους λένε ότι και η υπομονή έχει τα όριά της και φέτος αυτά τα όρια τείνουν να ξεπεραστούν κατά πολύ. Ο Τάκης Φύσσας έχει επίσης μιλήσει σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να αλλάξουν την κατάσταση, ο Γιάννης Αναστασίου έχει μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξει άμεσα ότι μπορεί να διαχειριστεί την «κρίση» και σήμερα, ο κόσμος θέλει να δει στη Λεωφόρο το παιχνίδι με την Καλλονή να τελειώνει γρήγορα, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 2x2 δίχως δεύτερη κουβέντα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά από την επιστροφή του ο Μεχντί Αμπέντ, εκτός έμεινε ο Μπούρμπος που ήταν ο μοναδικός που... πλήρωσε το μάρμαρο της κακής εμφάνισης με τους Αζέρους.

Στο 1.50 προσφέρεται στην Sportingbet το ειδικό στοίχημα να μην δεχτεί γκολ ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΛ Καλλονής.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη στην πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας, φιλοξενείται από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με το πρόγραμμά του τις τελευταίες μέρες να είναι αρκετά φορτωμένο, κυρίως λόγω και των ταξιδιών, αφού την περασμένη Πέμπτη βρισκόταν στη Δανία, όπου και προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εις βάρος της Μπρόντμπι. Ο «δικέφαλος του βορρά» ψάχνει την πρώτη του νίκη για φέτος και ο Δημήτρης Πέλκας έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ, ξεπερνώντας τη θλάση που είχε υποστεί. Ο Κλάους Αθανασιάδης γι' ακόμα ένα ματς έμεινε εκτός, το ίδιο και ο Χαρίσης που ανεβάζει ρυθμούς. Ο ΠΑΣ, υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς δίχως προβλήματα και αυτή τη φορά θέλει να φροντίσει ώστε να διασφαλίσει τυχόν θετικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στη Βέροια όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (1-1).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Παναιτωλικό και ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο. Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» οι Αρκάδες είναι ετοιμοπόλεμοι, δίχως προβλήματα και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, αν και κάπως η αισιοδοξία τους για το Γιουρόπα Λιγκ μετριάστηκε μετά την κλήρωση που καλεί την ομάδα να δώσει μεγάλη μάχη... Οι Αγρινιώτες, δεν έχουν τον Μπεχαράνο για το σημερινό παιχνίδι, όπως ο Ουάρντα είναι διαθέσιμος έχοντας αποδειχθεί επιπόλαιος ο πρόσφατος τραυματισμός του.

Τέλος, στο «Καυτανζόγλειο», ο νεοφώτιστος Ηρακλής που μαζί με την ΑΕΚ κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, κοντράρεται με τον Πανιώνιο. Ο «γηραιός» έκανε ξεκίνημα με το δεξί στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία με το 1-0 επί της Καλλονής και στο πρώτο παιχνίδι στο «σπίτι» της, η ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στη θετική εκκίνηση. Στο «στρατόπεδο» των Νεοσμυρνιωτών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι ο σύλλογος θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, έχοντας προέλθει από ήττα με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα