Όταν αφήνεις τον χρόνο να περνά…

Όταν αφήνεις τον χρόνο να περνά…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Όταν αφήνεις τον χρόνο να περνά…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού κι εξηγεί μια εικόνα που στην πορεία θα την συναντήσουν πολλές φορές φέτος οι «ερυθρόλευκοι»!

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός σε περισσότερα από 20 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος θα συναντά κλειστές άμυνες. Οπότε, οι Πειραιώτες πρέπει να βρουν τρόπο να τις διασπούν χωρίς να αφήνουν τον χρόνο να περνά, ούτε να πετούν ευκαιρίες…

Κόντρα στη Λιβαδειά, ο Πάρντο στο 8’ ήθελε να γίνει ήρωας. Αντί να δώσει μια απλή πάσα σε δύο αμαρκάριστους συμπαίκτες του, προτίμησε να κάνει το δύσκολο και να πετάξει στο καλάθι των αχρήστων μια εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα του. Αν εκεί είχε γίνει το 0-1, τότε θα βλέπαμε άλλο ματς.

Αλλά επειδή δεν βρισκόμαστε εδώ για να γράφουμε για τα… αν, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε νωρίς, ούτε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, στο καλό του διάστημα.

Και επειδή δεν «καθάρισε» το ματς, έμπλεξε και το σημαντικότερο προβλημάτισε με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Έπρεπε να φτάσουμε στο 81’ για να δούμε ευκαιρία από τον Ολυμπιακό και αναφερόμαστε φυσικά στο δοκάρι του Ντοσεβί. Μέχρι τότε, οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη άμυνα. Οι ακραίοι δεν βοήθησαν και μόνο ο Φορτούνης προσπαθούσε με ατομικές κυρίως ενέργειες να γίνει απειλητικός.

Ο χρόνος περνούσε και εν τέλει, ναι μεν η τύχη ευνοεί τους δυνατούς, αλλά για να τα λέμε όλα, κοιμήθηκε ο Θεός για να γίνει το 0-1. Το γεγονός αυτό, πρέπει να προβληματίσει τον Σίλβα και τους παίκτες του, προκειμένου στη συνέχεια η ομάδα να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερη και σαφώς πιο ελκυστική.

Φυσικά και δεχόμαστε, ότι ακόμα είναι νωρίς και χρειάζεται χρόνος για να «δέσει» η ομάδα και να βγάλει αυτοματισμούς. Οπότε θα περιμένουμε, να δούμε τα επόμενα ματς και το σημαντικότερο, θα υπάρχει χρόνος για να δουλέψει ο Σίλβα στις αδυναμίες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…