300 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για... άμεση βελτίωση!

300 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για... άμεση βελτίωση!

Νίκος Αθανασίου
300 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για... άμεση βελτίωση!

bet365

Ο αποκλεισμός-ντροπή από την Καμπάλα, έφερε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Κορωπί προκειμένου να ζητήσουν σε «υψηλούς τόνους» από τους παίκτες να αλλάξουν εικόνα και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το Κυριακάτικο ματς με την Καλλονή, περίπου 300 φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών στο Κορωπί. Για πρώτη φορά από την στιγμή που οι «πράσινοι» έφυγαν από την Παιανία ένας τόσο μεγάλος όγκος φιλάθλων δίνει παρουσία σε προπόνηση.

Ενδεικτικό του έντονου προβληματισμού που υπάρχει μετά την νύχτα ντροπής την περασμένη Πέμπτη.

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μίλησαν σε έντονο ύφος και υψηλούς τόνους στους παίκτες, χωρίς πάντως να υπάρξει η παραμικρή ένταση που θα έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα!

Οι οργανωμένοι μίλησαν στους παίκτες και ζήτησαν άμεση βελτίωση κι αλλαγή εικόνας, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ανεχθούν ανάλογη συνέχεια. Φυσικά ξεκαθάρισαν πως ζητούμενο για την φετινή χρονιά δεν είναι τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που επανέλαβαν πολλές φορές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα