ΠΑΟΚ: Μέσα ο Πέλκας, ανεβάζει ρυθμούς ο Χαρίσης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μέσα ο Πέλκας, ανεβάζει ρυθμούς ο Χαρίσης

bet365

Με τον Δημήτρη Πέλκα να είναι απόλυτα υγιής και να συμμετέχει στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας προκειμένου να είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε με την ομάδα, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στο δάκτυλο που τον άφησε εκτός σχεδόν από την έναρξη της προετοιμασίας κι έμεινε εκτός αποστολής.

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει μετά την αποθεραπεία του από τη θλάση που υπέστη στο πρώτο ματς με την Μπρόντμπι. Ο Χάρης Χαρίσης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα κι ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι στη διάθεση του Τούντορ για τους αγώνες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Στέλιος Πόζογλου συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ , Τέρι Αντόνις έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν , Γλύκος , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κόστα , Σκόνδρας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης, Λέοβατς , Τζιόλης , Κάτσε , Σάμπο , Κ.Σαββίδης , Ροντρίγκες , Πέλκας , Μακ , Κουλούρης , Ζάιρο , Μυστακίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα