Τούντορ: «Βγήκαμε πιο δυνατοί»

Τούντορ: «Βγήκαμε πιο δυνατοί»

Gazzetta team
Τούντορ: «Βγήκαμε πιο δυνατοί»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση του ομίλου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Ήταν μία περίοδος με αναταράξεις, τώρα μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά δεν ήταν. Είχαμε αρκετά προβλήματα, άργησαν να ενσωματωθούν οι διεθνείς, ήρθαν πολλοί παίκτες ο ένας μετά τον άλλο, κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια... Ήταν και η ιστορία του Λούκας. Βιώσαμε αρκετά προβλήματα αυτή την περίοδο, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Θεωρώ ότι βγήκαμε πιο δυνατοί από αυτή τη διαδικασία, θεωρώ ότι έγινε μία καλή δουλειά και είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτή την πρόκριση. Είναι σημαντικό για την ομάδα, το σύλλογο και την πόλη, ότι βρισκόμαστε στους ομίλους».

Για την κλήρωση του Europa League: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν πολύ τυχεροί, ότι πετύχαμε τις καλύτερες ομάδες που θα μπορούσαμε. Η Ντόρτμουντ είναι μία από τις ομάδες που είναι φαβορί γενικότερα στην διοργάνωση. Η Κράσνονταρ τερμάτισε τρίτη πέρυσι στο πρωτάθλημα της Ρωσίας που είναι πολύ καλό, η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση, δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά έχουμε τις δικές μας πιθανότητες και τις δικές μας ευκαιρίες να πάρουμε την πρόκριση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα