Η εκτόξευση της αξίας του Ντε Μπρόινε

Κώστας Ζάλιαρης
Η εκτόξευση της αξίας του Ντε Μπρόινε

bet365

Η πρώτη από τις απαντήσεις που θέλει να δώσει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ήρθε με την τρομερή διαφορά στην αξία της μεταγραφής του από τη Βόλφσμπουργκ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από ενάμιση χρόνο, αφού, τον Ιανουάριο του 2014 πωλήθηκε από τους «μπλε» του Λονδίνου στους «λύκους» έναντι 27,5 εκατ.ευρώ και φέτος, η γερμανική ομάδα είπε το «ναι» στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι... 74,3 εκατομμυρίων!

Η αξία του εκτοξεύθηκε έπειτα από μόλις μιάμιση σεζόν στη Bundesliga, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις και έγινε ο αγαπημένης της εξέδρας της Βόλφσμπουργκ, από την οποία φεύγει γνωρίζοντας ότι ανταπέδωσε στο μάξιμουμ τις προσδοκίες και έκανε το παν για να βοηθήσει.

Πως ερμηνεύεται αυτό το ... παν;

Την περσινή σεζόν ήταν ο κορυφαίος σε ασίστ στα πέντε μεγαλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, «σερβίροντας» 20 γκολ, δηλαδή έχοντας δύο ασίστ περισσότερες από τους Φάμπρεγας και Μέσι (18), τρεις από τον Παγιέτ (17) και τέσσερις από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (16).

Με τον Ντε Μπρόινε να ενισχύει ακόμα περισσότερο την Μάντσεστερ Σίτι, η Netbet προσφέρει σε απόδοση 1.80 να κατακτήσουν οι "πολίτες" την Barclays Premier League.

Σε 34 συμμετοχές στη Bundesliga είχε 10 γκολ, δημιούργησε 111 ευκαιρίες, είχε ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων στο 75%, κέρδισε το 47% των μονομαχιών με αντιπάλους.

Με τον τρόπο που έφυγε από την Τσέλσι και τη μάταιη προσπάθεια να τον εμπιστευθεί ο Μουρίνιο στην Τσέλσι, ο Ντε Μπρόινε επιστρέφει για να διεκδικήσει αμέσως φανέλα βασικού στη Σίτι και να «απαντήσει» στον Πορτογάλο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα