«Θα μπορούσε να κληθεί νωρίτερα ο Πλατέλλας»

«Θα μπορούσε να κληθεί νωρίτερα ο Πλατέλλας»

Gazzetta team
«Θα μπορούσε να κληθεί νωρίτερα ο Πλατέλλας»

bet365

Ο Βαγγέλης Γούτας έζησε τον Βαγγέλη Πλατέλλα στο ξεκίνημά του στην Καλλιθέα και αναφέρθηκε στην αγωνιστική του εξέλιξη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αραβίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Μου προκάλεσε έκπληξη γιατί τώρα. Γιατί ο Βαγγέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δουλέψει πάρα πολύ και ενδεχομένως θα έπρεπε να κληθεί λίγο πιο πριν. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ευχάριστο. Δοκιμάζονται παιδιά που έχουν ταλέντο και αυτό είναι μια πρόοδος».

Το 2003 μάθαμε ότι υπάρχει ένα παιδί που έπαιζε στον Ανταγόρα και είχε πολύ μεγάλο ταλέντο. Αυτό το παιδί ήρθε να δοκιμαστεί στην Καλλιθέα. Ξεκίνησε από τις υποδομές της. Αυτό που διέκρινα ήταν η θέληση που είχε να παίξει ποδόσφαιρο. Δούλεψε κυρίως σε στοιχεία που του έλειπαν, όπως η δύναμη. Μέσα από την πολύ δουλειά και την θέλησή του έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς του χαριστεί τίποτα. Εκείνο το πρόβλημα που είχε στο γκολ στην ΑΕΚ βλέπω ότι πετυχαίνει και γκολ. Η εξέλιξή του είναι πολύ μεγάλη.

Και ο Αραβίδης με τον οποίο συνεργαστήκαμε στον Ακράτητο είναι ένα σοβαρό παιδί και καλός αθλητής. Γι’ αυτό έκανε πορεία. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν τίποτα στην τύχη. Δικαιώθηκαν μέσα από την σκληρή δουλειά».

Θα φέρει γούρι ο Πλατέλλας στην Εθνική Ομάδα; Η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1.80 να φτάσει στην πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα