Έξι λύσεις για την επίθεση

Έξι λύσεις για την επίθεση

Gazzetta team
Έξι λύσεις για την επίθεση

bet365

Λίστα με έξι ονόματα επιθετικών φαίνεται πως έχει καταρτίσει η ΑΕΚ, προκειμένου να βρεθεί ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης φαίνεται πως έχουν καταλήξει στα χαρακτηριστικά του στράικερ που ψάχνουν για να αντικαταστήσει τον Αλγερινό, όσο καιρό θα είναι αυτός εκτός δράσης και όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ έχουν συγκροτήσει μία λίστα με έξι περιπτώσεις, που απασχολούν.

Προχωρημένη δεν είναι καμία από τις περιπτώσεις αυτές, αφού οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν και γρήγορα, μετά το ματς με την Ξάνθη, αφού μετρούν πλέον ανάποδα οι ώρες για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Εκτός αν προκριθεί λύση κάποιου ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος, άρα μπορεί το θέμα να προχωρήσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Ο Μιλοβάνοβιτς πάντως δεν έκρυψε ότι στην ΑΕΚ εξετάζεται η περίπτωση του Βένταντ Ιμπίσεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα