Ματαιώθηκε το φιλικό του Εργοτέλη με την Επισκοπή

Νίκος Τσιώκος
Ματαιώθηκε το φιλικό του Εργοτέλη με την Επισκοπή

bet365

Δε θα γίνει, τελικά, το φιλικό παιχνίδι του Εργοτέλη με την Επισκοπή, όπως ανακοίνωσαν οι Ηρακλειώτες. Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία.

Τη ματαίωση του φιλικού αγώνα με την Επισκοπή ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Αυτό ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Κυριακή (30/8), όμως την Παρασκευή (28/8) ανακοινώθηκε από τους Ηρακλειώτες ότι τελικά δε θα γίνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει ότι ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με την Επισκοπή, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 30/08/15 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αυγενικού ο επόμενος

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό σκέλος ο Μιχάλης Αυγενικού φαίνεται πως θα είναι η επόμενη μεταγραφή των Κρητικών. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ έλυσε την Πέμπτη (27/8) το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα έχει βρει με τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου.

Μάλιστα, η άφιξή του στην πόλη της Κρήτης αναμένεται το Σάββατο (29/8) για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί.

Συνέχεια με διπλή προπόνηση

Όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, αυτή συνεχίστηκε με δύο προπονήσεις.

Η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, φυσικής κατάστασης με μπάλα και παιχνίδι τακτικής και η απογευματινή ασκήσεις συναρμογής με μπάλα, τελειώματα φάσεων υπό την πίεση αντιπάλου, παιχνίδια κατοχής της μπάλας και δίτερμα τακτικής.

Τέλος, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με μία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (29/8), τη στιγμή που στον Εργοτέλη δεν αποκλείεται να κλείσουν κάποιο άλλο φιλικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα