Με 18άδα για τους πρώτους βαθμούς ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με 18άδα για τους πρώτους βαθμούς ο Πανθρακικός

bet365

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Βέροια, όπου έχει στόχο τους πρώτους βαθμούς στη σεζόν. Με 18 παίκτες η αποστολή.

Μετά την ήττα από τον Αστέρα στην πρεμιέρα, ο Πανθρακικός έχει στόχο να πάρει τους πρώτους βαθμούς του στη σεζόν, τη στιγμή που δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι.

Αυτή τη φορά αντίπαλος είναι η Βέροια, με την προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα (29/8 19:15) να ολοκληρώνεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (28/8). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με μπάλα, αμυντική και επιθετική τακτική και στημένες φάσεις.

Με το πέρας αυτού, ο Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Ισπανό τεχνικό να μην έχει ιδιαίτερους... πονοκεφάλους και να συμπεριλμβάνει σε αυτή 18 ποδοσφαιριστές, με τον τραυματία Γαβριηλίδη και τον νεοαποκτηθέντα Γκέα να μένουν εκτός.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Ποτουρίδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Παπαχρήστος, Λαδάκης, Μεχία, Ροζέριο, Σέτι, Χαβίτο, Νικόλτσης, Τζάνης, Ίγκορ, Χασομέρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα