ΠΑΟΚ: Από το αεροπλάνο στην Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Από το αεροπλάνο στην Τούμπα

bet365

Χωρίς ανάσα οι παίκτες του ΠΑΟΚ που επέστρεψαν το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πήγαν στην Τούμπα για να προετοιμαστούν για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο επίσημος ΠΑΟΚ: "Δεν πρόλαβε να προσγειωθεί η ομάδα στο αεροδρόμιο Μακεδονία και το λεωφορείο τη μετέφερε στο γήπεδο της Τούμπας για τη σημερινή προπόνηση. Εκεί ενσωματώθηκαν και οι εκτός αποστολής, που ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς.
Οι βασικοί της Κοπεγχάγης ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με τρέξιμο και ασκήσεις αποφόρτισης. Στον κανονικό ρυθμό προπονήθηκε ο Χάρης Χαρίσης , που μαζί με τον Κλάους φαίνεται να επανέρχονται απρόσκοπτα στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Πόζογλου ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Αντόνις ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Γκόικο Τσίμιροτ .Η ομάδα θα προπονηθεί τελευταία φορά στο γήπεδο της Τούμπας αύριο στις 5 και θα ταξιδέψει στη συνέχεια στα Γιάννινα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα