Ανάπτυξη και στημένες φάσεις στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ανάπτυξη και στημένες φάσεις στην Καλλονή

bet365

Στην ανάπτυξη παιχνιδιού και στις στημένες φάσεις δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής στη σημερινή προπόνηση. Το Σάββατο (29/8) η αποστολή για Λεωφόρο.

Με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους, συνέχισε την προετοιμασία της η Καλλονή ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δούλεψαν στην ανάπτυξη παιχνιδιού και στις στημένες φάσεις, με τον Θαλή Θεοδωρίδη να μην έχει... πονοκεφάλους ενόψει του αγώνα της Κυριακής (30/8).

Έτσι, η προετοιμασία της ΑΕΛΚ θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (29/8) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα