Καϊκούτ και με τη... βούλα στη Βέροια

Καϊκούτ και με τη... βούλα στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Καϊκούτ και με τη... βούλα στη Βέροια

bet365

Ο Σάσα Καϊκούτ είναι και με τη... βούλα παίκτης της Βέροιας, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να τον ανακοινώνει για δύο χρόνια.

Εδώ και μία εβδομάδα ο Σάσα Καϊκούτ ανήκει στο ρόστερ της Βέροιας, ενώ έχει ξεκινήσει και προπονήσεις με τον σύλλογο της Ημαθίας. Από την Παρασκευή (28/8) η μεταγραφή του στη «βασίλισσα του Βορρά» ολοκληρώθηκε και τυπικά, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ περίμεναν ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα, κάτι που έγινε για να ανακοινωθεί. Βέβαια, δεν είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, και θα... φορτσάρει για να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Παίκτης της "Βασίλισσας του Βορρά" είναι και τυπικά ο Sasa Kajkut. Ο ύψους 1.88 Βόσνιος επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Βέροια.

Το who is who

Ο Σάσα Καϊκούτ γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1984 στην πόλη Μπάνια Λούκα της πρώην Γιουγκοσλαβίας και πήρε υπηκοότητα από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και στις πτέρυγες της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική ομάδα της γενέτειράς του και το 2005 πήγε στην Κροατία, όπου έπαιξε σε τρεις μικρές ομάδες πριν πάει στη Μολδαβία και στη Σερίφ Τίρασπολ το 2007. Τον Οκτώβριο του 2008 επέστρεψε στον σύλλογο της γενέτειράς του για να πάρουν σειρά η Μπακού, η νέα επιστροφή στην Μπάνια Λούκα και η Τσέλικ Ζένιτσα.

Τον Ιανουάριο του 2014... μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ για λογαριασμό της South China και το προηγούμενο καλοκαίρι ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό της Κέρκυρας. Έχει μετρήσει 96 συμμετοχές, 39 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα Βοσνίας, 27 εμφανίσεις, 5 τέρματα και 3 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα, 3 παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και 2 συμμετοχές και 1 γκολ και 1 συμμετοχή σε προκριματικά Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ, αντίστοιχα.

Ακόμη, έχει 2 παρουσίες και 1 ασίστ στο αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας, καθώς 4 συμμετοχές με 4 γκολ στο πρωτάθλημα του Χονγκ Κονγκ. Τέλος, τον Ιούνιο του 2009 φόρεσε για μία και μοναδική φορά έως τώρα τη φανέλα της Εθνικής Βοσνίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα