Ναυάγιο με Μποάκιε

Ναυάγιο με Μποάκιε

Απόστολος Παγώνης
Ναυάγιο με Μποάκιε

bet365

Ο Φράνκ Άρνεσεν απέσυρε την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Γκανέζου επιθετικού καθώς η Αταλάντα και ο παίκτης αξίωσαν περισσότερα χρήματα. Αναζητείτε επιθετικός.

Χάλασε η μετακίνηση του 23χρονου επιθετικού στον ΠΑΟΚ και ο λόγος ήταν πως η ιταλική ομάδα, αλλά και η πλευρά του παίκτη ζήτησαν περισσότερα χρήματα. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου που ήταν σήμερα να ταξιδέψει στο Μπέργκαμο προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτηση του Ρίτσμοντ Μποάκιε, δεν πήγε καθώς τα δεδομένα άλλαξαν. Η ιταλική ομάδα που είχε αρχικά συμφωνήσει για τον δανεισμό του μ' ένα ποσό που θα έφτανε τις 600.000 ευρώ, τώρα αξίωσε 1 εκατ. ευρώ. Ενώ και η πλευρά του Γκανέζου επιθετικού ζήτησε ένα ποσό που θα έφτανε τις 500.000 ευρώ.
'Όπως ήταν φυσικό, ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του και ο Φρανκ Άρνεσεν ακύρωσε το ταξίδι του στην Ιταλία. Ο Δανός παράγοντας καλείται με την πλούσια ατζέντα του να βρει επιθετικό, μέσα σε τρεις ημέρες, που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα