To προφίλ της Μπορούσια Ντόρτμουντ

To προφίλ της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Gazzetta team
To προφίλ της Μπορούσια Ντόρτμουντ

bet365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ του Μάρκο Ρόις και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο όμιλο του Europa League...

Μπορεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ να... υποβιβάστηκε στο Europa League λόγω της κάκιστης πορείας που πραγματοποίησε στον πρώτο γύρο της περσινής Bundesliga, αλλά παραμένει η δεύτερη μεγάλη δύναμη του γερμανικού πρωταθλήματος. Με παίκτες όπως ο Ρόις, ο Παπασταθόπουλος, ο Χούμελς, ο Καγκάβα και ο Ομπαμέγιανγκ συγκαταλέγεται όχι απλά μεταξύ των φαβορί για να φτάσουν μακριά στο εφετινό Europa League, αλλά για να το σηκώσουν και το τρόπαιο...


ΙΔΡΥΣΗ: 1909

SITE: www.bvb.de

ΕΔΡΑ: Βεστφάλεν (81.359)

ΤΙΤΛΟΙ: 8 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 5 SuperCup, 1 Champions League, 1 UEFA Cup, 1 UEFA Super Cup

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Τόμας Τουχέλ ανέλαβε φέτος το καλοκαίρι το βαρύ... έργο της αντικαταστάσης του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχοντας προηγουμένως προπονήσει την δεύτερη ομάδα της Άουγκσμπουργκ και την Μάιντζ.

ΡΟΣΤΕΡ
Τερματοφύλακες: Μπουρκί, Βεϊντερφέλερ, Μπόνμαν.
Αμυντικοί: Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Σμέλτζερ, Πιστζεκ, Ντουρμ, Στένζελ.
Μέσοι: Μπέντερ, Βέιγκλ, Κιρχ, Γκουντογκάν, Κάστρο, Σαχίν, Λέιτνερ, Μικιταριάν, Καγκάβα, Ρόις, Γκροςρόιτς, Μπλαστσικόφσκι.
Επιθετικοί: Ομπαμέγιανγκ, Ράμος, Ντουκστς.

ΑΣΤΕΡΙ: Παρά τα σενάρια περί αποχώρησής με προορισμό το Μόναχο και την Μπάγερν, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε στο Ντόρτμουντ, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019 και αποτελώντας το μεγάλο αστέρι της ομάδας.

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ...
Βόλφσμπεργκερ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-1
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Βόλφσμπεργκερ 5-0
Οντ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-4
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Οντ 7-2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα