Κίτσιου, Αραβίδης και Πλατέλλας στην Εθνική

Κίτσιου, Αραβίδης και Πλατέλλας στην Εθνική

Νίκος Ρόλλας
Κίτσιου, Αραβίδης και Πλατέλλας στην Εθνική

bet365

Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνουν οι κλήσεις του Κώστα Τσάνα για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Φινλανδία και την Ρουμανία, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Με τους Χρήστο Αραβίδη, Βαγγέλη Πλατέλλα και Στέλιο Κίτσιου να καλούνται για πρώτη φορά, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Κώστα Τσάνα για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Φινλανδία και την Ρουμανία.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως ο Βασίλης Τοροσίδης, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Φινλανδία, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Θανάσης Πέτσος, Παναγιώτης Κονέ, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Πλατέλλας, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα