Ο σεβασμός της Ντόρτμουντ στους οπαδούς της Οντ (vid)

Ο σεβασμός της Ντόρτμουντ στους οπαδούς της Οντ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο σεβασμός της Ντόρτμουντ στους οπαδούς της Οντ (vid)

bet365

Είναι ο σύλλογος – πρότυπο για την εκτίμηση προς τους οπαδούς και τον σεβασμό προς εκείνους που ακολουθούν πιστά την ομάδα τους. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, απένειμε τα εύσημα και στον κόσμο της Οντ που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Signal Iduna Park».

Με το 4-3 από το πρώτο, εκτός έδρας ματς, οι Βεστφαλοί είχαν εξασφαλισμένη την πρόκριση και στη ρεβάνς μπροστά στο κοινό τους, πρόσφεραν γκολ και θέαμα επικρατώντας με το εμφατικό 7-2.

Ο ... χαμός που έκαναν οι Νορβηγοί οπαδοί που ταξίδεψαν στη Γερμανία για να στηρίξουν την ομάδα τους σε αυτή τη σπουδαία εμπειρία στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε τον σεβασμό της Ντόρτμουντ που ανάρτησε βιντεάκι στα social media και έγραψε: «Σας ευχαριστούμε, Οντ! Αυτό είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Ήταν ευχαριστήσή μας που σας φιλοξενήσαμε, οπαδοί της Οντ!».

Δείτε το βίντεο:

Goodbye and all the best, Odds Ballklubb!

Das ist Europapokal! Tusen takk, Odds Ballklubb!//That's what the European Cup is all about! It was great having you, Odds Ballklubb! #UEL #bvbodd

Posted by Borussia Dortmund on Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα