Μιλοβάνοβιτς: «Ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει»

Μιλοβάνοβιτς: «Ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει»

Gazzetta team
Μιλοβάνοβιτς: «Ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης παραδέχτηκε πως εξετάζεται η περίπτωση του Ιμπίσεβιτς.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η ΑΕΚ, που - ειδικά μετά τον τραυματισμό του Τζιμπούρ - θέλει ακόμα μία λύση για την κορυφή. Το όνομα που ξεχώρισε από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, είναι αυτό του Βέναντ Ιμπίσεβιτς, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μάλιστα, να επισημοποιεί το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μιλώντας στην εφημερίδα «LiveSport» παραδέχτηκε πως η - δύσκολη - περίπτωση του επιθετικού της Στουτγάρδης, αρέσει στην Ένωση, ενώ τόνισε πως η κίνηση που θα γίνει, αν γίνει, θα είναι ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

«Ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Είναι μία περίπτωση με την οποία έχουμε ασχοληθεί εδώ και καιρό. Δεν είναι καθόλου εύκολη όμως και δεν είναι η μόνη. Στη σύσκεψη με τον κ.Μπάγεβιτς και τον κ.Δέλλα θα αποφασίσουμε το ποιος θα αποκτηθεί. Δεν θα πάρουμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μιλοβάνοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα