Ο Καστίγιο... και οι άλλοι για ΑΕΚ!

Ο Καστίγιο... και οι άλλοι για ΑΕΚ!

Gazzetta team
Ο Καστίγιο... και οι άλλοι για ΑΕΚ!

bet365

Πολλές είναι οι προτάσεις επιθετικών στην ΑΕΚ, αλλά λίγες ξεχωρίζουν.

Η είδηση του τραυματισμού του Τζιμπούρ, μόνο ασυγκίνητη δεν έχει αφήσει την... πιάτσα των μάνατζερ, που σπεύδουν να προτείνουν τους παίκτες τους στην ΑΕΚ. Έτσι, πολλά είναι τα φαξ που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ, όμως λίγες είναι οι περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν, με την Ένωση να ψάχνει παίκτη ελεύθερο ή δανεικό, χωρίς μεγάλο συμβόλαιο και να μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ένας από τους παίκτες που ίσως να...παίξει το όνομά του, είναι Νικολά Καστίγιο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο ύψους 1,77 επιθετικός από την Χιλή, δεν υπολογίζεται από την Μπριζ,με την οποία πριν δύο χρόνια είχε 10 γκολ σε 30 αγώνες. Παρόλα αυτά, πέρσι δόθηκε δανεικός στην Μάιντζ, όπου πήρε μόλις μία συμμετοχή. Ο Χιλιανός είναι μία φορά διεθνής με την Ανδρών, όμως με την Ελπίδων έχει διαπρέψει, αφού μέσα σε ένα χρόνο είχε 11 συμμετοχές με 9 τέρματα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα