Ρόκα: Θα παίξουμε για τη νίκη

Gazzetta team
Ρόκα: Θα παίξουμε για τη νίκη

bet365

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Βέροια, παραχώρησε ο τεχνικός του Πανθρακικού.

Στο σύνολο βασίζεται η ομάδα του Πανθρακικού, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να παραδέχεται πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν ήταν καλό, όμως να τονίζει πως η ομάδα του προετοιμάζεται καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανθρακικού:

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα. Και δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, που δεν ήταν αυτό που ζητούσαμε πριν το παιχνίδι, αλλά και κυρίως η εμφάνιση. Είμαστε μία ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και όχι σε 2-3 ποδοσφαιριστές που με μια ενέργειά τους θα γίνει η διαφορά. Και πρέπει, όπως κάναμε και πέρυσι στο φινάλε του πρωταθλήματος, να παίξουμε με πάθος και ψυχή, σαν κάθε αγώνας να είναι τελικός. Θέλω οι παίκτες μου να είναι μαχητές και αυτό πιστεύω πως θα δούμε στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια.

Θέλουμε τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, ώστε να μπορέσουμε στη διακοπή να δουλέψουμε με ηρεμία και να γίνουμε καλύτεροι. Βέβαια, θα βρούμε απέναντί μας μια ποιοτική ομάδα, που ενισχύθηκε αρκετά και θα έχει διαφορετική εικόνα από το τελευταίο μεταξύ μας αγώνα. Παρόλα αυτά, προετοιμαζόμαστε καλά, έστω και με τα προβλήματα που έχουμε, αφού οι Ντιγκινί, Βάλτερ και Ηλιάδης είναι τραυματίες, ο Ιγκόρ αμφίβολος και ο Μπαϊκαρά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Θα παίξουμε για τη νίκη και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως πάντα, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα