Στον 6ο όμιλο της Youth League ο Ολυμπιακός

Στον 6ο όμιλο της Youth League ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Στον 6ο όμιλο της Youth League ο Ολυμπιακός

bet365

Στον 6ο όμιλο του UEFA Youth League κληρώθηκε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Τι δήλωσαν Βούζας και παίκτες.
Οι ερυθρόλευκοι θ' αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου, την Άρσεναλ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τις δυο πρώτες ομάδες να συνεχίζουν στην επόμενη φάση. Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην διοργάνωση με ομάδες την Κροατία, την Γερμανία και την Αγγλία ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως τη σεζόν 2012-13 είχε κοντραριστεί με την Άρσεναλ στο Next Gen Series. Οι Νέοι ακολουθούν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων.
Οι ημερομηνίες της φάσης των ομίλων:
1η αγωνιστική: 15 - 16/9
2η αγωνιστική: 29 - 30/9
3η αγωνιστική: 20 - 21/10
4η αγωνιστική: 3 - 4/11
5η αγωνιστική: 24-25/11
6η αγωνιστική: 8 - 9/12
Δηλώσεις
Ο Βασίλης Βούζας (προπονητής Κ-20) είπε για:
Την κλήρωση και τους αντιπάλους: Ο βαθμός δυσκολίας ήταν αναμενόμενο πως θα ήταν μεγάλος. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε να αναλύσουμε τον κάθε αντίπαλο και να παλέψουμε για να επαναλάβουμε τις περσινές καλές μας εμφανίσεις. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά δεν μας φοβίζει κανείς. Στο ποδόσφαιρο εάν δεν παιχτεί ένα ματς δεν μπορούμε να προδικάσουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Την Κυριακή αρχίζει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε δυνατά και μετά θ' ασχοληθούμε και με την Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας που εδώ στον Ολυμπιακό έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε ως Ακαδημία σε τόσο υψηλού επιπέδου διοργανώσεις όπως είναι το Youth League.
Από τους παίκτες ο Γιάννης Λάτσι σημείωσε για:
Τον θεσμό: Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Έχουμε απέναντι μας καλές ομάδες αλλά θα πρέπει πρώτα να τις δούμε στ γήπεδο. Εμείς ως Ολυμπιακός θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως και την περασμένη περίοδο. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς τους ποδοσφαιριστές ν' αγωνιζόμαστε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός.
Τέλος ο Μανώλης Σαλιάκας επισήμανε για:
Την κλήρωση και τις δυσκολίες αλλά και τον στόχο της ομάδας: Ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε. Πέρσι κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης ο Ολυμπιακός έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει. Θα δουλέψουμε και φέτος για τον ίδιο στόχο. Δεν μας φοβίζουν τα μεγάλα ονόματα. Τα σεβόμαστε αλλά εμείς θέλουμε να δείχνουμε μέσα στο γήπεδο το επίπεδο μας ως Ολυμπιακός.
 

Τελευταία Νέα