Μάνταλος ξανά στην αποστολή!

Μάνταλος ξανά στην αποστολή!

Γιώργος Τσακίρης
Μάνταλος ξανά στην αποστολή!

bet365

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ ταξιδεύει κανονικά με την ομάδα στην Ξάνθη για το ματς της 2ης αγωνιστικής…

Μπορεί να έγινε συνάντηση μεταξύ Δέλλα και Μπάγεβιτς για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΑΕΚ στη θέση του φορ, ωστόσο, η είδηση ήρθε από την ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας για το ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Κι αυτό διότι ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε σε αυτή τον Πέτρο Μάνταλο που ξεπέρασε απόλυτα τον τραυματισμό του και τίθεται ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Έπειτα λοιπόν από πεντέμιση σχεδόν μήνες και εκείνο το ματς (ρεβάνς) Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά, ο διεθνής μέσος της Ένωσης επιστρέφει σε αποστολή αγώνα για τους Κιτρινόμαυρους…

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ¨Ελληνας τεχνικός (πλην των τραυματιών Τζιμπούρ και Κορδέρο ενώ και ο Άρθο ένιωσε ενοχλήσεις και μένει Αθήνα) είναι οι:

Ανέστης, Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Κρισάντους και Αραβίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα