Σίλντενφελντ: «Ήταν ευχή μου να πέσουμε με Ολυμπιακό»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλντενφελντ: «Ήταν ευχή μου να πέσουμε με Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δηλώνει στο Gazzetta.gr ενθουσιασμένος που θα γυρίσει στην αγαπημένη του Ελλάδα και αποκαλύπτει πως είχε ευχηθεί κλήρωση με τον Ολυμπιακό!

Ο Κροάτης διεθνής αμυντικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε στο Gazzetta.gr τα αποτελέσματα της κληρωτίδας που έφεραν την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Αρχικά ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τόνισε ότι «τώρα που μιλάμε είμαι καλύτερα. Γυρίζω πίσω στην Αθήνα που την νιώθω σαν... σπίτι μου! Η ευχή μου ήταν να έρθω πίσω. Αυτό ήθελα. Είναι ένα πολύ ελκυστικό γκρουπ. Αντί για Άρσεναλ ήθελα Γιουνάιτεντ αλλά ακόμα και έτσι ήθελα σύλλογο από την Αγγλία.

Έχουμε καλή ομάδα και είναι ένας εξαιρετικός θεσμός. Είναι το Champions League. Υπάρχουν ομάδες με πιο μεγάλο μπάτζετ. Πολύ πιο μεγάλο από εμάς αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Αναφορικά με τον Ολυμπιακό αποκάλυψε πως «ήταν ευχή μου να πέσουμε με Ολυμπιακό! Ήταν κάτι που το επιζητούσα. Έχω καλές εμπειρίες από τα ματς με Ολυμπιακό. Πιστεύω πως έχω ένα καλό... σκορ. Δεν ξέρω εάν θα πάρουμε μία καλή θέση. Δεν μπορώ να πω ότι θα κάνουμε σίγουρα κάτι καλό.

Έχουμε μία νεανική και καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο γιατί ο όμιλος είναι γεμάτος με καλές ομάδες και ειδικά τις Μπάγερν και Άρσεναλ αλλά θα τα δώσουμε όλα. Είμαστε ένα αουτσάιντερ αλλά θα παλέψουμε σκληρά. Για μένα πάντως θα είναι κάτι πολύ καλό που θα γυρίσω στην αγαπημένη μου Αθήνα. Είμαι ενθουσιασμένος. Θα χαρώ πολύ γι' αυτό», συνέχισε ο έμπειρος αμυντικός.

Κλείνοντας έστειλε και την ευχή του για το ματς του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα: «Είναι δυνατόν να μην το ήξερα; Φυσικά και το ξέρω πως παίζει απόψε. Είδα το πρώτο ματς και θα δω το αποψινό. Θέλω τα παιδιά της ομάδας να παίξουν καλά και να περάσουν. Το ελπίζω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για απόψε στον Παναθηναϊκό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα