Προπόνηση και δύο επαγγελματίες στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση και δύο επαγγελματίες στον Παναιτωλικό

bet365

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο οι νεαροί Αθανασόπουλος, Κοντογιάννης.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη (27/8) η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σε αυτή συμμετείχαν και οι νεαροί Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, Γιάννης Κοντογιάννης από την ομάδα Κ20, που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο πρώτος είναι γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1996 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και ο δεύτερος γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1996 και παίζει στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Αθανασόπουλος (03.12.1996) και ο μέσος Γιάννης Κοντογιάννης (01.06.1996), ποδοσφαιριστές έως σήμερα της ομάδας Κ20, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, με τετραετή χρονική διάρκεια.

Ατομικό για Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλο

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας-ευλυγισίας, άσκηση κυκλοφορίας σε ζώνες με τελειώματα φάσεων και παιχνίδι, με τους Κόρσιενς και Κωνσταντινόπουλο να ακολουθούν ατομικό.

Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών για την αναμέτρηση της Κυριακής (30/8) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο Emileon το πρωί της Παρασκευής (28/8) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (29/8), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Λιονέλ Πόντες.

Κορυφαίος της πρεμιέρας ο Κάπελ

Τέλος, οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού ψήφισαν ως καλύτερο της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό τον Λεάντρο Κάπελ, ο οποίος συγκέντρωσε το 46% των ψήφων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με την απονομή του να γίνει στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (28/8) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΜΟΝ ΑΜΙ Ανδρέας Γουργολίτσας», που είναι χορηγός των «καναρινιών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα