AEK: Εκδόθηκε το δελτίο του Ντίντακ

AEK: Εκδόθηκε το δελτίο του Ντίντακ

Gazzetta team
AEK: Εκδόθηκε το δελτίο του Ντίντακ

bet365

Το θέμα με την εκδοση του δελτίου του Ντίντακ Βίλα στην ΑΕΚ λύθηκε. Όπως ενημέρωσε η Ένωση την Πέμπτη έφτασε το πιστοποιητικό μεταγραφής του και πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο Ντίντακ Βίλα παρότι είχε ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, δεν μπορούσε να αγωνιστεί με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα αφού ένα πρόβλημα που είχε προκύψει μεταξύ της ιταλικής και ισπανικής ομοσπονδίας λόγω του γεγονός ότι ο παίκτης αγωνιζόταν δανεικός από την Μίλαν στην Εϊμπάρ δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τον Πλατανιά.

Με τον Ντίντακ να ενισχύει την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η Vistabet προσφέρει σε απόδοση 2.30 να φύγει με νίκη η ΑΕΚ από τα Πηγάδια.

Πλέον όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ την Πέμπτη έφτασε στην ΕΠΟ το πιστοποιητικό μεταγραφής του Ντίντακ κι έτσι θα εκδοθεί το δελτίο του. Αυτό σημαίνει ότι θα υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα