Ατρόμητος: Με ένα όνειρο τρελό...

Ατρόμητος: Με ένα όνειρο τρελό...

Θοδωρής Βασίλης
Ατρόμητος: Με ένα όνειρο τρελό...

bet365

Με στόχο το θαύμα και να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (21:00).

Χωρίς άγχος και με πίστη ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» απέναντι στην Φενέρμπαχτσε των αστεριών. Οι Περιστεριώτες γνωρίζουν καλά ότι οι Τούρκοι είναι το μεγάλο φαβορί έχοντας μάλιστα και το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στον πρώτο αγώνα κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια και αν δεν ήταν και η διαιτησία θα είχε πάρει και αποτέλεσμα. Πλέον χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να κάνει την ζημιά και να γράψει την πιο σπουδαία σελίδα στην ιστορία της.

Στα αγωνιστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τους Κοντοέ και Εμπόου και θα παρατάξει τον Ατρόμητο με τους 11 που ξεκίνησαν και στο Περιστέρι. Ο Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με αμυντική τετράδα τους Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Μπιτόλο. Στο κέντρο τα τρία χαφ θα είναι οι Ουσέρο, Γκαρσία, και Γοδόι. Τέλος, Μαρσελίνιο και Ούμπιντες θα είναι στο πλευρό του Ναπολεόνι.

H Vistabet προσφέρει bonus έως 100 ευρώ σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στoν αγώνα Φενερμπαχτσέ – Ατρόμητος.

Από την πλευρά της η Φενέρ ξέρει καλά ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Οι Τούρκοι που δαπάνησαν πολλά χρήματα για να φέρουν τους Φαν Πέρσι, Νάνι, Φερναντάο, Κίερ, μετά τον αποκλεισμό από την Σαχτάρ δεν θέλουν να σκε΄φτονται και άλλο αποκλεισμό.

Ο Βίτορ Περέιρα ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκεται ούτε καν στην εξέδρα θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Ο Ντεμιρέλ θα είναι ο τερματοφύλακας με τους Οζμπαϊράκλι, Κίερ, Μπα και Καλντιρίμ να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Νάνι, Ντιέγκο, Μεϊρέλες και Σόουζα θα είναι οι τέσσερις του κέντρο με τους Σο και Φαν Πέρσι να αποτελούν το επιθειτκό δίδυμο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα