Τότεναμ – Άρσεναλ στον 3ο γύρο

Τότεναμ – Άρσεναλ στον 3ο γύρο

bet365

Ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα του League Cup, αφού η Τότεναμ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ, ενώ η Άστον Βίλα θα φιλοξενήσει την Μπέρμιγχαμ. Στην έδρα της Σάντερλαντ θα βρεθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Με Γουόλσολ η κάτοχος Τσέλσι.

Το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου ξεχωρίζει από τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση για τον τρίτο γύρο του League Cup, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Άρσεναλ, στην τέταρτη συνάντηση των δύο ομάδων τα τελευταία 10 χρόνια στη διοργάνωση. Οι Κανονιέρηδες πήραν την πρόκριση στους διπλούς ημιτελικούς του 2007, ενώ οι Σπερς πήραν εκδίκηση την επόμενη χρονιά στην ίδια φάση επικρατώντας με 6-2 συνολικό σκορ, πριν η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κερδίσει στην παράταση με 4-1 στον τρίτο γύρο τη σεζόν 2010/11.

Λίγο νωρίτερα, η κληρωτίδα είχε αναδείξει το second city derby, όπου η Άστον Βίλα θα υποδεχθεί τη γειτόνισσα Μπέρμιγχαμ. Η Μάντσεστερ Σίτι θα ταξιδέψει στο Στάδιο του Φωτός για να αντιμετωπίσει τη Σάντερλαντ, ενώ η νίκη της Καρλάιλ επί της ΚΠΡ της χάρισε ένα ταξίδι στο Άνφιλντ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Ίπσουιτς και η κάτοχος του τίτλου Τσέλσι θα πάει στην έδρα της Γουόλσολ.

Δύο ακόμη ζευγάρια περιλαμβάνουν αποκλειστικά ομάδες της Premier League, αφού η Γουέστ Χαμ θα φιλοξενηθεί από τη Λέστερ, ενώ η Νόριτς θα υποδεχθεί τη Γουέστ Μπρομ. Οι αναμετρήσεις Κρίσταλ Πάλας – Τσάρλτον, Νιουκάστλ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Φούλαμ – Στόουκ, Χαλ – Σουόνσι, Πρέστον – Μπόρνμουθ, ΜΚ Ντονς – Σαουθάμπτον, Μίντλεσμπρο - Γουλβς και η Ρέντινγκ που περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από την αναμέτρηση της Μπάρνσλεϊ με την Έβερτον την Τετάρτη (26/8), συμπληρώνουν το παζλ του τρίτου γύρου του League Cup.

Η κλήρωση του γ' γύρου του League Cup:

Δευτέρα 21/9

Άστον Βίλα – Μπέρμιγχαμ
Κρίσταλ Πάλας – Τσάλρτον
Φούλαμ – Στόουκ
Χαλ – Σουόνσι
Λέστερ – Γουέστ Χαμ
Λίβερπουλ – Καρλάιλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ίπσουιτς
Μίντλεσμπρο – Γουλβς
ΜΚ Ντονς – Σαουθάμπτον
Νιουκάστλ Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Νόριτς – Γουέστ Μπρομ
Πρέστον – Μπόρνμουθ
Ρέντινγκ – Μπάρνσλεϊ ή Έβερτον
Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι
Τότεναμ – Άρσεναλ
Γουόλσολ – Τσέλσι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα