Σουνάς: «Οι περισσότεροι παίκτες δεν θέλουμε Γ' Εθνική»

Σουνάς: «Οι περισσότεροι παίκτες δεν θέλουμε Γ' Εθνική»

Δημήτρης Τομαράς
Σουνάς: «Οι περισσότεροι παίκτες δεν θέλουμε Γ' Εθνική»

bet365

Η πλειοψηφία των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ του Άρη είναι αρνητική για την Γ' Εθνική, όπως δηλώνει στο Gazzetta.gr ο Δημήτρης Σουνάς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Άρη σχολίασε στο Gazzetta.gr τις τελευταίες εξελίξεις για την ομάδα. «Μέχρι Τετάρτη μας έχουν πει από την ομάδα να περιμένουμε. Είμαστε στον... αέρα αυτήν την στιγμή», επισήμανε αρχικά ο Δημήτρης Σουνάς, τονίζοντας στην συνέχεια πως «φυσικά και το συζητάμε για την Β' Εθνική. Προσωπικά για μένα θα ήταν ότι πιο ιδανικό. Το να παίξω στην Β' Εθνική με μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης».

Ο Σουνάς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στην ερώτηση για το πως θα αντιδράσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην περίπτωση που ο Άρης κληθεί να παίξει πάλι στην Γ' Εθνική: «Οι περισσότεροι παίκτες, απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν θέλουν ξανά την Γ' Εθνική. Είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Προσωπικά το θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνω στον σύλλογο, εάν είμαστε και πάλι στην Γ' κατηγορία. Δεν θα μείνω. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε μιλήσει όλοι μαζί. Περιμένουμε τις εξελίξεις και τις αποφάσεις».
Για το τι σκέφτεται ο ίδιος για το μέλλον του υπογράμμισε ότι «δεν έχω μπει ακόμα στην διαδικασία να το σκεφτώ. Στην περίπτωση που ο Άρης συνεχίσει στην Γ' Εθνική θα κοιτάξω το καλύτερο δυνατό για μένα και την καριέρα μου». Ο Σουνάς άφησε πάντως να εννοηθεί πως ήδη μιλάει με τον ατζέντη του για να δει το πως θα λειτουργήσει στην συνέχεια και πάντα ανάλογα με τα νεότερα που θα προκύψουν για τον Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα