«Μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Βόσνιος επιθετικός της Γκαμπάλα, Ερμίν Ζετς έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό μιλώντας στο gazzetta.gr, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του είναι σε θέση να διεκδικήσει την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός με την εμφάνιση του στο πρώτο ματς κόντρα στην Γκαμπάλα στο Μπακού έδωσε δικαιώματα στους Αζέρους.

Το 0-0 αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στην ομάδα του Ρόμαν Γκρίγκορτσουκ καθώς οι «πράσινοι» αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Στη μάχη για την είσοδο στους ομίλους του Europa League ρίχνεται ο Παναθηναϊκός και η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1,40 την τιμή νίκης των "πρασίνων".

Οι Αζέροι προεξάρχοντος του Ερμίν Ζετς αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όμως όπως δηλώνει ο 27χρονος επιθετικός είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πως θα επικρατεί καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα του Πανθηναϊκού. Η ελληνική ομάδα είναι το φαβορί για πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην παίκτη της Γκεντσλερμπιρλιγκί στο gazzetta.gr.

Ο Ζετς, ο οποίος σκόραρε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κάπαζ επισημαίνει ωστόσο πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

«Η άποψη μου είναι πως ανεξάρτητα από τι θα συμβεί μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο έμπειρη ομάδα, όμως θεωρούμε πως μπορούμε να το παλέψουμε.

Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και έχουμε λίγη τύχη, τα πάντα είναι δυνατά».

Ο Βόσνιος διεθνής επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρώτο ματς.

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες του. Περιμένουμε στην Αθήνα να αντιμετωπίσουμε μία εντελώς διαφορετική ομάδα.

Είναι ένα ιστορικό ματς για εμάς και οφείλουμε να παλέψουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα