Άρης: Τέλος ο Κάλας, ανοίγει ο δρόμος για Αρβανιτίδη

Άρης: Τέλος ο Κάλας, ανοίγει ο δρόμος για Αρβανιτίδη

Gazzetta team
Άρης: Τέλος ο Κάλας, ανοίγει ο δρόμος για Αρβανιτίδη

bet365

Η Γενική Συνέλευση του Άρη αποφάσισε ομόφωνα να τερματίσει την συνεργασία της με τον ομογενή επιχειρηματία Άλεξ Καλάς. Ανοίγει ο δρόμος για την εμπλοκή της πλευράς Αρβανιτίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ερασιτέχνης Άρης αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις σχέσεις με την οικογένεια Καλαϊτζίδη-Καλάς. Στη σημερινή (24/8) έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφασίσθηκε να μπει ένα τέλος στην ταραχώδης σχέση. Ο Δημήτρη Καλαϊτζίδη ζήτησε μέσω σχετικού εγγράφου την αναβολή της αλλά το σχετικό αίτημα δεν έγινε αποδεκτό με τα μέλη ομόφωνα να τάσσονται υπέρ της διακοπής στη συνεργασία. Αυτό που αποφασίσθηκε είναι οι υπεύθυνοι της ομάδας θα ζητήσουν από την ΕΠΟ να διευκρινιστεί εάν η αλλαγή του ΚΑΠ ισχύει από την επόμενη σεζόν. Με το τέλος της συνεργασίας με τον Κάλας η πλευρά Αρβανιτίδη είναι έτοιμοι να αναλάβει τις τύχες της ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα