Με το δεξί και με ψυχολογία

Με το δεξί και με ψυχολογία

Gazzetta team
Με το δεξί και με ψυχολογία

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό (21:30) και ο Γιάννης Αναστασίου ρίχνει όλα τα όπλα του στην μάχη για το διπλό.

Στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της SuperLeague, με τους «πράσινους» να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, σε μία παραδοσιακά δύσκολη (για όλες τις ομάδες) έδρα, προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί...

Η Vistabet προσφέρει bonus μέχρι 100 ευρώ σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στoν αποψινό αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

Εκτός όμως από τους καθαρά βαθμολογικού λόγους, καθώς στο «τριφύλλι» ούτε που θέλουν να σκέφτονται πως θα ξεκινήσουν την σεζόν με απώλεια, ψάχνουν το «τρίποντο» προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία τόσο της ομάδας, ενόψει της ρεβάνς με την Καμπάλα, όσο και του κόσμου, που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με τα όσα είδα στο Μπακού.

Για αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να παρατάξει μία εντεκάδα, με φουλ δημιουργικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να επιβεβαιώσει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης την ανωτερότητά του... Κάτι που σημαίνει οτι θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το ματς της Πέμπτης.

Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί ο Στιλ, ενώ στο πλευρό του Ταυλαρίδη θα είναι ο Σάντσεθ που επιστρέφει μετά την αποβολή του στο πρώτο ματς με την Μπριζ. Στο αριστερό άκρο θα ξεκινήσει ο Νάνο, ενώ στο δεξί ο Μπούρμπος φαίνεται να έχει προβάδισμα αντί του Μαρινάκη, από τη στιγμή που ο Βέμερ είναι εκτός λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Από εκεί και πέρα στο κέντρο, Λαγός και Κουτρουμπής μάχονται για θέση, με τους Ζέκα και Πράνιτς να παίζουν μπροστά του. Τέλος, πίσω από το δίδυμο των Καρέλη, Μπεργκ, όλα δείχνουν οτι επιστρέφει ο Νίνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα