Και η Λεβερκούζεν για τον... φευγάτο Κασάμι

Δημήτρης Τομαράς
Και η Λεβερκούζεν για τον... φευγάτο Κασάμι

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του Παϊτίμ Κασάμι, που δείχνει να μετράει... μέρες στον Ολυμπιακό.

Μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανιώνιο ο Ελβετός διεθνής μεσοεπιθετικός μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του. Ο Μίνο Ραϊόλα τον έχει προτείνει σε αρκετές ιταλικές ομάδες, όπως η Φιορεντίνα και η Ουντινέζε, πλην όμως τα τελευταία 24ωρα η Μπάγερ Λεβερκούζεν δείχνει να βλέπει πολύ... ζεστά την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι. Μάλιστα ορισμένες πηγές θέλουν τους Γερμανούς να είναι έτοιμοι για ένα δυναμικό... μπάσιμο προκειμένου να κλείσουν τον παίκτη. Περισσότερα θα κριθούν εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα