Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με τ' «αστέρια» του σ' ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με τ' «αστέρια» του σ' ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης»

bet365

Σε ένα γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει τα αποκαλυπτήριά του κόντρα στον Πανιώνιο (21:30, NS1, gazzetta.gr).

Τα εναπομείναντα εισιτήρια για το πρώτο ματς της χρονιάς, κόντρα στον Πανιώνιο είναι ελάχιστα. Ο ερυθρόλευκος κόσμος αναμένεται να δώσει ηχηρό «παρών» στο Φάληρο κι οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θέλουν στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα να τους ανταμείψουν, κόντρα στον Πανιώνιο.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων κι οι... αστεράτες μεταγραφές. Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Πάρντο, Σεμπά και Φινμπόγκασον είναι έτοιμοι για το πρώτο τους ματς στη Super League. Από τους προηγούμενους πέντε, οι τρεις εξ αυτών αναμένονται στο αρχικό σχήμα. Και εξηγούμαστε:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, με τους Μαζουακού - Ελαμπντελαουί στα δύο άκρα της άμυνας και τους Ντα Κόστα - Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Μπυχαλάκης και Μιλιβόγεβιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Φορτούνη να έχει ρόλο οργανωτή πίσω από τον Φινμπόγκασον, που θα έχει δεξιά του τον Πάρντο και αριστερά του τον Ντουρμάζ.

Στον πάγκο θα είναι οι: Καπίνο, Βούρος, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φουστέρ, Σεμπά και Χάρα.

Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα ξεκινήσει με τους: Διούδη στο τέρμα και τους Αργυρόπουλο, Χατζηισαΐαμ Ρισβάνη και Οικονόμου στην άμυνα. Σιώπης-Μητρόπουλος τα δύο χαφ με τον Χαλκιαδάκη να έχει ρόλο οργανωτή πίσω από τον Μπακασέτα, ενώ οι Μπουμάλ-Καραμάνος θα είναι δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ποζατζίδης, Κόρμπος, Καθάριος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Ντουρμισάι οι υπόλοιποι της αποστολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα