Επιμένουν για Ντ'Αμπρόζιο και Ολυμπιακό

Επιμένουν για Ντ'Αμπρόζιο και Ολυμπιακό

bet365

Για ζωηρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντανίλο Ντ'Αμπρόζιο κάνουν ξανά λόγο οι Ιταλοί, που επισημαίνουν ότι έγινε προσπάθεια και για τον Τζιλαρντίνο που είναι κοντά στην Παλέρμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Italia, οι «ερυθρόλευκοι» είναι η νέα ευκαιρία που παρουσιάζεται στο μεταγραφικό παζάρι για τον Ιταλό μπακ, ο οποίος απασχολεί και τη Μαρσέιγ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν εκφράσει πραγματικό ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Ίντερ και το θέμα μπορεί να προχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

O 26χρονος Ντ'Αμπρόζιο που αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, αλλά έχει την ευχέρεια να παίξει και αριστερά, αποκτήθηκε πέρυσι από τους «νερατζούρι» πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές στη Serie A, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με Ποτέντσα, Γιούβε Στάμπια και Τορίνο.

Ακόμη, οι Πειραιώτες φαίνεται πως έκαναν απόπειρα να αποκτήσουν και τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ο οποίος όμως φαίνεται πως βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Παλέρμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα