Ανακοίνωσε Γρομητσάρη ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Γρομητσάρη ο Εργοτέλης

bet365

Την απόκτηση του 24χρονου στόπερ από τον Φωστήρα, Χρήστο Γρομητσάρη, για ένα χρόνο ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Αποθεραπεία και τελειώματα, μετά το φιλικό.

Στην επόμενη μεταγραφή του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χρήστου Γρομητσάρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας ενός έτους.

Αυτή ήταν η έβδομη μεταγραφή του συλλόγου του Ηρακλείου, όμως ακόμα έχει πολύ... ζουμί για να συμπληρώσει το ρόστερ της νέας σεζόν, με δεδομένο ότι αρκετοί παίκτες αποχώρησαν και υπέγραψαν σε άλλες ομάδες λόγω της αβεβαιότητας που υπήρχε για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Γρομητσάρη. Ο 24χρονος (10/02/1991) αμυντικός θα αγωνίζεται με την ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

«Τα πάντα για να τους δικαιώσω»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γρομητσάρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και τον έκαναν... κάτοικο Ηρακλείου.

«Είμαι χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι σ' έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Εργοτέλης. Το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ ανταγωνιστικό, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που αξίζει.

Μέσα από την επιτυχία του Εργοτέλη θέλω να διακριθώ κι εγώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τα μέλη της διοίκησης και όσους με πίστεψαν, ενώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω», ήταν τα λόγια του.

Το who is who

Ο Χρήστος Γρομητσάρης γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1991, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται ως στόπερ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Ατρομήτου και το 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όμως, έκτοτε παραχωρήθηκε δανεικός σε Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Απόλλων Σμύρνης και Βύζα Μεγάρων. Τον Ιανουάριο του 2014 πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό και πέρυσι το καλοκαίρι... μετακόμισε στον Ταύρο για λογαριασμό του Φωστήρα. Έχει μετρήσει συνολικά 69 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αποθεραπεία και τελειώματα

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με μία προπόνηση. Αυτή περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν για παραπάνω από 45 λεπτά στο χθεσινό φιλικό με τον Κισσαμικό.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων και στις ασκήσεις ταχύτητας με μπάλα δίχως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Έτσι, η προετοιμασία του Εργοτέλη για τη νέα σεζόν θα συνεχιστεί το Σάββατο (22/8) με δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα