ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι στις 20:00

ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι στις 20:00

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι στις 20:00

bet365

Τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης για την ρεβάνς της Δανίας (20:00, Novasports2) θα ψάξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπρόντμπι.

Ο Ιγκόρ Τούντορ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι στόχος του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπρόντμπι είναι ένα καλό αποτέλεσμα χωρίς η ομάδα να δεχτεί γκολ. Ο Δικέφαλος του Βορρά για άλλο ένα ματς θα παρουσιαστεί διαφορετικός σε σχέση τον προηγούμενη γύρο, αφού ξανά ο Κροάτης τεχνικός θα έχει νέα πρόσωπα.

Ο Τούντορ προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-5-2 με νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα τον Μαλεζά. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να παραταχθούν με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα τους Βίτορ, Κόστα και Μαλεζά. Στα άκρα ο Κοροβέσης θα είναι αριστερά και ο Κωνσταντινίδης δεξιά. Κάτσε και Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Πέλκα μπροστά τους. Τέλος, Μακ και Κουλούρης θα αποτελέοσυν το επιθετικό δίδυμο.

Από την πλευρά της η Μπρόντμπι θα προσπαθήσει να φύγει από την Τούμπα με ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Κοπεγχάγη. Ο Τόμας Φρανκ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κάλενμπεργκ, με τον Ντάνιελ Άγκερ όμως να είναι ετοιμοπόλεμος. Οι Δανοί θα αγωνιστούν με τον Ρόνόου στο τέρμα και αμυντική τετράδα τους Λάρσον, Ντούμιτς, Άγκερ, Ντουρμίσι. Πίρι, Έρνσκοφ, Νέρκαντ θα είναι τα χαφ, με τους Σβαρτς, Ελμάντερ και Πούκι επιθετική τριάδα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα