Οριστικά στην Ανόρθωση ο Μαρτίνες

Αντώνης Σαούλης
Οριστικά στην Ανόρθωση ο Μαρτίνες

bet365

Στην Κύπρο θα είναι το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός χαφ μιας και ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Ανόρθωση. Οι λεπτομέρειες του deal.

Προ ημερών το gazzetta.gr σας είχε γράψει πως ο Νίκο Μαρτίνες είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του στην Ανόρθωση. Ωστόσο τις προηγούμενες μέρες η υπόθεσή του είχε «παγώσει» μιας και υπήρχε μικρή διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κι αυτό γιατί η Ανόρθωση κάλυπτε αρχικά μόνο τις 160.000 ευρώ του συμβολαίου του Αργεντίνου και ο Ολυμπιακός ζήταγε από τον κυπριακό σύλλογο να καλύψει το 100% (δηλαδή 230.000 ευρώ). Οι μέρες πέρναγαν και εν τέλει η Ανόρθωση ανέβηκε στις 200.000 ευρώ. Ουσιαστικά καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Μαρτίνες.

Και εκεί βρέθηκε η χρυσή τομή με αποτέλεσμα ο Μαρτίνες να μπει στο αεροπλάνο για Κύπρο. Το βράδυ της Τρίτης θα είναι στα γραφεία του συλλόγου για να ολοκληρωθεί ο μονοετής δανεισμού του Αργεντινού χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα