Πάντα στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Ρούντνεβς

Gazzetta team
Πάντα στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Ρούντνεβς

bet365

Ο Φρανκ Άρνεσεν αναζητά έναν σέντερ φορ και η υπόθεση του Άρτιομς Ρούντνεβς παραμένει ανοικτή, ανάμεσα σε άλλα ονόματα στη λίστα.

Ο Λετονός επιθετικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη και δεν τα βρήκε με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου, ωστόσο όσο ο παίκτης συνεχίζει να μην υπολογίζεται στο Αμβούργο, η περίπτωσή του παραμένει ανοικτή για τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Δανός είχε αφήσει υπονοούμενα πως δεν πείστηκε από τα κίνητρα του παίκτη, ο οποίος δεν αποκλείεται αν δεν βρει... χώρο στη γερμανική ομάδα να αλλάξει στάση. Υπαρκτό παραμένει και το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να τηρεί στάση αναμονής για να μείνει ο παίκτης ελεύθερος.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η περίπτωση του Ρούντνεβς στα υπόψιν του Άρνεσεν, ο οποίος προβληματίζεται για την τιμή και το επίπεδο των εναλλακτικών λύσεων, σε μία περίοδο που πάντως ο χρόνος είναι πιεστικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα