Παναθηναϊκός: Ρελάνς για Αμπεΐντ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ρελάνς για Αμπεΐντ

bet365

Πρόταση ύψους 300 χιλιάδων ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης κατέθεσε στη Νιουκάστλ ο Παναθηναϊκός για τον Μεχντί Αμπεΐντ και περιμένει την απάντηση της αγγλικής ομάδας.

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ντύσουν ξανά τον Μεχντί Αμπεΐντ στα πράσινα, φαίνεται πως είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το Goal, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έκαναν επίσημη κρούση στη Νιουκάστλ για την απόκτηση του Αλγερινού χαφ, προσφέροντας 300 χιλιάδες ευρώ και ένα μπόνους ποσοστό μεταπώλησης.

Οι «πράσινοι» φέρονται μάλιστα να ενημέρωσαν το αγγλικό κλαμπ πως το συγκεκριμένο ποσό είναι το οικονομικό τους «ταβάνι» και περιμένουν πλέον την απάντηση με την οριστική απόφαση των Καρακαξών. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στο ότι είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Αφρικανό μέσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Νιουκάστλ κινδυνεύει εφόσον αρνηθεί να τον χάσει χωρίς οικονομικό αντίκρισμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα