Το... μπαλάκι σε ΕΠΟ για Άρη και δευτεραθλητές

Το... μπαλάκι σε ΕΠΟ για Άρη και δευτεραθλητές

Gazzetta team
Το... μπαλάκι σε ΕΠΟ για Άρη και δευτεραθλητές

bet365

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να είναι τη νέα χρονιά στην Football League οι δευτεραθλητές της περσινής Football League 2. Μία εξέλιξη που σχετίζεται και με τον Άρη. Το... μπαλάκι στην ΕΠΟ.

Μετά το νομικό πάτημα που έδωσε για τους δευτεραθλητές της Football League 2 το Δ.Σ. της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, δεν αποκλείεται να μπορούν να μετέχουν την επόμενη σεζόν στην Football League. Οι ομάδες της Football League την δεδομένη στιγμή είναι 17 (Αγροτικός, ΑΕΛ, Αν. Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Καλλιθέα, Κισσαμικός, Εργοτέλης, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα και Χανιά).

Θα είναι 18 όταν υπάρξει τελική απόφαση για την υπόθεση των Λεβαδειακού - Κέρκυρας. Η προκήρυξη προβλέπει παρουσία 20 ομάδων στην κατηγορία και το κατά πόσον σε Άρη, Κηφισιά, Παναργειακό και Καραϊσκάκη (ήταν οι δευτεραθλητές της περσινής Γ' Εθνικής) θα δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην Football League (ή όχι) θα αποφασιστεί από την ΕΠΟ.

Εφόσον οι ομάδες φτάσουν τις 18 τότε θα μένουν δύο κενές θέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται οι τέσσερις ομάδες (σ.σ. σε αυτές και ο Άρης) να μπουν στην διαδικασία προσφυγής σε αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ. Η κλήρωση πάντως για την εν λόγω κατηγορία θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου και η σέντρα στις 20 του ίδιου μήνα. Εάν και εφόσον υπάρξουν εκλογές τότε θα μετατεθεί για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Τέλος η Football League ζήτησε από την ΓΓΑ και τον Σταύρο Κοντονή να μην ισχύσει από φέτος το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ενώ μιλάει ακόμα με τον ΟΠΑΠ για την χορηγία για τη νέα χρονιά. Εκτός των άλλων απορρίφθηκαν τα αιτήματα των Τυρνάβου και Ερμιονίδας. Ζήτησαν να καλύψουν αυτοί τα κενά που έχουν προκύψει, ως 4οι των play out που έγιναν, ωστόσο εισέπραξαν και οι δύο τις αρνήσεις της Λίγκας.

 

Τελευταία Νέα