«Πογκμπά και Ρόις η... θεραπεία για την αποχώρηση του Μπενζεμά» (pics)

«Πογκμπά και Ρόις η... θεραπεία για την αποχώρηση του Μπενζεμά» (pics)

bet365

Η Τζέινι Λιζαράζο δηλώνει σίγουρη ότι ο Πογκμπά δεν θα πάει στην Μπαρτσελόνα με τον Πέρεθ να τον φέρνει τη Μαδρίτη. Για την ίδια, προς την ισπανική πρωτεύουσα κατευθύνεται κι ο Ρόις.

Δεν κράτησε και για πολύ το στόμα της κλειστό η Τζέινι Λιζαράζο, όπως είχε πει αναφορικά με το θέμα της αποχώρησης του Μπενζεμά για την Αρσεναλ. Ωστόσο, το μοντέλο-παρουσιάστρια-δημοσιογράφος ευχαριστεί τον Πέρεθ που δεν αφήνει τον Πογκμπά να πάει στην Μπαρτσελόνα και τονίζει ότι ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους μαζί με τον Ρόις θα... θεραπεύσουν την αποχώρηση του Μπενζεμά για την Αρσεναλ.

«Σ' ευχαριστώ Φλορεντίνο (Πέρεθ)... Σ' ευχαριστώ. Τόσο κοντά... τόσο κοντά... σχεδόν εκεί. Ο Φλορεντίνο δεν μπορεί να αφήσει τον Πογκμπά να πάει στην Μπαρτσελόνα», γράφει αρχικά και στη συνέχεια παρουσιάζεται σίγουρη ότι η Μπενζεμά θα πάει στην Αρσεναλ αλλά οι Πογκμπά και Ρόις θα πάρουν την λύπη από τους φίλους της ομάδας.

«Ξέρω ότι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι λυπημένοι από την πιθανότητα να πάει ο Μπενζεμά στην Αρσεναλ αλλά ο Πογκμπά και Ρόις θα αποτελέσουν τη θεραπεία σ΄αυτό. Σταυρώστε τα δάχτυλά σας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα