«Με μυαλό απέναντι στον Παναθηναϊκό»

«Με μυαλό απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Με μυαλό απέναντι στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο πρόεδρος της Καμπάλα, Τάλε Χεϊντάροφ, τόνισε ότι αν η Καμπάλα παίξει όπως με τον Απόλλωνα Λεμεσού, τότε μπορεί να προκριθεί.

Η Καμπάλα έκανε την έκπληξη και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αποκλείοντας τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στον δρόμο της θα βρει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι Αζέροι πιστεύουν στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Τάλε Χεϊντάροφ τόνισε πως αν η ομάδα του παίξει με το ίδιο μυαλό που έπαιξε κόντρα στους Κύπριους, τότε μπορεί να πάρει το... εισιτήριο για τους ομίλους. «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας δύσκολος και περίπλοκος αντίπαλος. Ωστόσο και στον προηγούμενο γύρο είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο και καταφέραμε να προκριθούμε.

Πρέπει να παίξουμε με το ίδιο μυαλό, αν και τώρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και πρέπει να πάιξουμε στο καλύτερο επίπεδο. Νομίζω ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται για να προκριθούμε στους ομίλους που είναι το μεγάλο μας όνειρο», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου από το Αζερμπαϊτζάν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα