Βίκτορ: «Δράμα του καλοκαιριού ο Λούκας»

Gazzetta team
Βίκτορ: «Δράμα του καλοκαιριού ο Λούκας»

bet365

Δράμα του καλοκαιριού χαρακτήρισε την μεταγραφή του Λούκας ο τεχνικός της Λα Κορούνια Βίκτορ Σάντσες, βλέποντας πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τον περιμένει, τον περιμένει, τον περιμένει και ακόμα να τον δει. Ε πώς να μην τον χαρακτηρίσει δράμα του καλοκαιριού; Ο λόγος για τον Βίκτορ Σάντσες, τον τεχνικό της Λα Κορούνια που όλο Λούκας ακούει, αλλά Λούκας δεν βλέπει, με τον Ισπανό του ΠΑΟΚ που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην ομάδα της πατρίδας του, να βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή σε αυτή, αλλά ακόμα η μεταγραφή να μην έχει ολοκληρωθεί.

Ο Βίκτορ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Lavozdegalicia.es» ανέφερε σχετικά με την επιστροφή του Λούκας στην ομάδα του: «Φαίνεται ότι είναι το δράμα του καλοκαιριού. Από ότι φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να κλείσει, αλλά προτιμώ να μην πω τίποτα άλλο για αυτή την υπόθεση, για να μην τη χαλάσω. Όταν υπάρχει κάτι επίσημο, αυτός που έχει την ευθύνη, θα το πει και δημόσια. Δεν είναι για εμένα, να μιλάω για το πώς πηγαίνουν οι διαπραγματεύσεις». Θυμίζουμε πως ο Λούκας με άδεια του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ισπανία για να τελειώσει την μεταγραφή, όμως ακόμα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις, καθώς η Καρπάτι, ομάδα που πρέπει να πάρει ένα ποσοστό ύψους 15% είναι μέχρι τώρα αντίθετη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα