Όλα ανοιχτά για Αντερλάν Σάντος

Όλα ανοιχτά για Αντερλάν Σάντος

Δημήτρης Τομαράς
Όλα ανοιχτά για Αντερλάν Σάντος

bet365

Ο Αντερλάν Σάντος δηλώνει επικεντρωμένος στην Μπράγκα, ωστόσο οι... σειρήνες από Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία ηχούν δυνατά. Τι λέει η εταιρεία που τον εκπροσωπεί στο Gazzetta.gr.

O 26χρονος στόπερ της Μπράγκα είναι ένα όνομα που επανήλθε από τους Πορτογάλους για την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Αντερλάν Σάντος είναι ένας κεντρικός αμυντικός που έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τους Πειραιώτες. Και ένας Βραζιλιάνος τον οποίο ξέρει πολύ καλά από την Πορτογαλία ο Μάρκο Σίλβα. Ο ύψους 1.92 μέτρων παίκτης της Μπράγκα έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2018, με την μεταγραφή του πάντως να δείχνει προσιτή από οικονομικής πλευράς.

Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με την εταιρεία Footinvest Management SA που εκπροσωπεί τον Σάντος (σ.σ. έχοντας ως επικεφαλείς τους ατζέντηδες Γκασπάρ και Περέιρα). Μία εταιρεία που συνεργάζεται αρκετά με ελληνικές ομάδες. «Ο Αντερλάν Σάντος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Μία φανταστική περίπτωση στόπερ και είναι λογικό να ενδιαφέρονται και να ρωτούν γι' αυτόν ομάδες από Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα. Αυτήν την στιγμή ο Αντερλάν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα του.

Αυτό δηλώνει παντού. Θέλει να είναι προσηλωμένος στην Μπράγκα από τη νέα χρονιά. Από την άλλη δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Σε μία μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοιχτά και αυτό ισχύει και για τον Αντερλάν με δεδομένο πως υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν από αρκετούς συλλόγους. Συγκεκριμένα όμως για ομάδες που με ρωτάτε δεν θα ήθελα να σας πω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό ή άλλη ομάδα αυτήν την στιγμή», ήταν το σχόλιο εκπροσώπου της εταιρείας.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του εκτός από τον Έντερ Μπαλάντα έχει ρίξει γενικότερα... δίχτυα στην Λατινική Αμερική ενώ συνεχίζει το... ψάξιμο σε Ιβηρική και άλλα μεγάλα πρωταθλήματα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα