Με Αστάνα ο ΑΠΟΕΛ, κόντρα στη Μπριζ η Γιουνάιτεντ!

Θοδωρής Βασίλης
Με Αστάνα ο ΑΠΟΕΛ, κόντρα στη Μπριζ η Γιουνάιτεντ!

bet365

Την Μπριζ καλείται να ξεπεράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πέσουν κορμιά στο Βαλένθια-Μονακό και Λάτσιο-Λεβερκούζεν, στο χέρι του ΑΠΟΕΛ η πρόκριση.

Κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ η οποία απέκλεισε τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια κλήρωση ιδανική για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, η κληρωτίδα δεν ήταν τόσο ευγενική με τα άλλα μεγάλα ονόματα αφού η Λάτσιο θα αντιμετωπίσει την Λεβερκούζεν σε μια ιταλογερμανική μονομαχία, ενώ αμφίρροπο αναμένεται και το ζευγάρι μεταξύ της Βαλένθια και της Μονακό.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Σαχτάρ Ντόνετσκ η οποία μετά την Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ραπίντ Βιέννης.

Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, έχει την χρυσή ευκαιρία να μπει στους ομίλους, αφού κληρώθηκε με την Αστάνα από το Καζακστάν, μια κλήρωση που είναι τουλάχιστον στα μέτρα των πρωταθλητών Κύπρου.

Φαβορί για την πρόκριση είναι και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Σκεντερμπέου από την Αλβανία, ενώ τέλος, η Σέλτικ θα πρέπει να ιδρώσει για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε. 18/19 Αυγούστου οι πρώτοι αγώνες, 25/26 οι επαναληπτικοί.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Το γκρουπ των πρωταθλητών

Αστάνα (Καζακστάν)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
Σκεντερμπέου (Αλβανία)-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Σέλτικ (Σκωτία)-Μάλμε (Σουηδία)
Βασιλεία (Ελβετία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Παρτίζαν (Σερβία)

Το γκρουπ των μη πρωταθλητών

Λάτσιο (Ιταλία)-Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)-Μπριζ (Βέλγιο)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Βαλένθια (Ισπανία)-Μονακό (Γαλλία)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα