Μαρκαριάν: «Έκανα πίσω για το καλό της Εθνικής»

Μαρκαριάν: «Έκανα πίσω για το καλό της Εθνικής»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρκαριάν: «Έκανα πίσω για το καλό της Εθνικής»

bet365

Ο Μαρκαριάν με δήλωσή του στο Gazzetta.gr τόνισε πως αποχώρησε από την Εθνική για το καλό της ομάδας ενώ αποκάλυψε ότι θεωρούσε τον εαυτό του... τελειωμένο πριν την παραίτησή του!

Η σχέση της Εθνικής με τον Σέρχιο Μαρκαριάν ξεκίνησε με ελπίδες ανάκαμψης στα προκριματικά του Euro, ωστόσο ολοκληρώθηκε ηχηρά και άδοξα. Ο Ουρουγουανός αποτελεί οριστικά παρελθόν από το αντιπροσωπευτικο μας συγκρότημα, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να δηλώνει στο Gazzetta.gr ότι έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα.

Σαφώς ενοχλημένος ο έμπειρος τεχνικός δεν ήθελε να πει και πολλά για το... διαζύγιό του με την Εθνική μας ομάδα. «Έκανα πίσω για το καλό της Εθνικής. Πήγα εάν θέλετε στην... άκρη για να μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα. Έχω τελειώσει από την Εθνική. Έχω τελειώσει από την ομάδα εδώ και 20 ημέρες για να μην πω και νωρίτερα», υπογράμμισε με νόημα στο Gazzetta.gr. ο Μαρκαριάν. Ερωτηθείς για το εάν θα μιλήσει ξανά με τον προεδρείο της ΕΠΟ και για τις πληροφορίες για επισημοποίηση της αποχώρησής του την Παρασκευή, εξήγησε πως δεν περιμένει τίποτα τέτοιο.

«Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που λέτε. Εγώ θα αφήσω σύντομα την Ελλάδα. Όμτι ήταν να γίνει έγινε. Ότι κουβέντα ήταν να υπάρξει, υπήρξε. Δεν περιμένω κάτι ούτε την Παρασκευή αλλά ούτε και τις επόμενες ημέρες». Στην συνέχεια μας ξεκαθάρισε και πάλι πως θα φύγει σύντομα από την Ελλάδα για να γυρίσει στην χώρα του, δίχως να θελήσει να πει το τι θα κάνει μετά: «Είμαι ακόμα στην Αθήνα αλλά θα φύγω σύντομα. Θα αναχωρήσω σύντομα για την πατρίδα μου. Ειλικρινά αυτήν την στιγμή δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για όλα αυτά».

Η ατάκα του Σέρχιο Μαρκαριάν -που αρνήθηκε να μιλήσει περισσότερο για πρόσωπα και πράγματα παραπέμπτοντάς μας σε προηγούμενες δηλώσεις του- πάντως για το διάστημα 20 ημερών δείχνει πως θεωρούσε εαυτόν παρελθόν πριν την δημοσιοποίηση της παραίτησής του! Στις 21 Ιουλίου υπήρξε η δήλωση παραίτησής, που αρχικά δεν έγινε δεκτή από την ΕΠΟ (σ.σ. 16 ημέρες πριν). Στην συνέχεια νέα τοποθέτηση στις 23 Ιουλίου όπου... κάρφωνε τους συνεργάτες του για να επανέλθει λίγο μετά με νέα τοποθέτηση στο πλαίσιο της κλήρωσης του Μουντιάλ όπου δεν έδωσε το «παρών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα