Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο Σάμπα η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο Σάμπα η Καλλονή

bet365

Λύση από τη Βραζιλία έδωσε η Καλλονή στο θέμα του αντικαταστάτη του Λεοζίνιο, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ανακοινώνει τον 25χρονο επιθετικό μέσο Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα για ένα χρόνο.

Τον αντικαταστάτη του Λεοζίνιο έψαχνε η Καλλονή, αφού ο Βραζιλιάνος αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο της Λέσβου. Μάλιστα, οι νησιώτες τον βρήκαν ξανά στη χώρα του καφέ, καθώς την Τρίτη (4/8) ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα για ένα χρόνο. Ο λόγος για τον άλλοτε επιθετικό μέσω των Φλαμένγκο, Βάσκο ντα Γκάμα και Μπρέσια, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Κροτόνε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα (Vítor Rodrigues Saba) για τον επόμενο χρόνο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το who is who

Ο Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1990 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έχει ύψος 1,84μ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Βάσκο ντα Γκάμα, όπου ξεκίνησε να παίζει σε ηλικία μόλις 10 ετών, ενώ το 2007... μετακόμισε στους νέους της Φλαμένγκο.

Τρία χρόνια αργότερα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2012 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ιταλικής Μπρέσια για να συμμετάσχει στη Serie B.

Ακολούθησε το μακρινό ταξίδι στην Αυστραλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Σίδνεϊ Γουόντερερς, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, όμως έμεινε μόλις έξι μήνες εκεί, καθώς από τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε επί ευρωπαϊκού και ιταλικού εδάφους. Ο λόγος αυτή τη φορά ήταν η Κροτόνε, που αγωνίζεται στη Serie B.

Με την προσθήκη αυτή, λοιπόν, στην ΑΕΛΚ βρήκαν τον νέο Λεοζίνιο, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στον σύλλογο της Μυτιλήνης με 134 συμμετοχές, 35 γκολ και 22 ασίστ συνολικά σε τέσσερις σεζόν σε Σούπερ Λίγκα, Football League και Κύπελλο Ελλάδας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και στην Ντενίζλισπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα